Automaatiokeskukset

Meiltä saat automaatiojärjestelmien ratkaisut

Automaatiojärjestelmät teollisuuden tarpeisiin ovat kasvava osa-alue Finnvoltin palvelutarjonnassa. Kilpailuetumme on palvelukeskeinen asiakkaiden kanssa toimiminen ja nopeat toimitusajat.

Räätälöitynä ratkaisuna

Automaatiokeskuksen suunnittelu ja valmistus tehdään yhteistyössä asiakkaan kanssa. Räätälöimme automaatiokeskukset aina kohteen mukaan täyttämään asennuspaikan asettamat ympäristöolosuhteet ja muut vaatimukset.

Finnvolt toteuttaa teollisuuden tarpeisiin sekä laajoja ohjauskeskuksia, että myös yksittäisiä testausjärjestelmiä ja kaikkea siltä väliltä. Valmistamme Jämsän tehtaallamme laadukkaista komponenteista esimerkiksi ohjauspulpetit ja logiikkakeskukset tai pumppaamoiden ohjauskeskukset. Meiltä saat myös Beckhoff-järjestelmien ohjelmointia ja ylläpitoa.

Finnvolt – palvelulähtöinen kumppani automatisoinnissa.

Finnvolt on luotettava ja suoraselkäinen kumppani sähkönjakelujärjestelmien ratkaisuihin. Tarjontaamme ei kuulu ”ei onnistu”. Kasvavaa toimintaamme ohjaavat arvot, joista emme koskaan tingi. Finnvolt palvelee joustavasti ja asiakkaan tarpeita kuunnellen. Palvelu ei koskaan lopu siihen, kun kaupat on kätelty. Olemme Teidän kumppaninne koko tilaus- ja toimitusprosessin ajan, tavoitteena 100% tyytyväinen asiakas. Pidämme yllä avointa keskusteluyhteyttä asiakkaisiin, emme lähesty kasvottomilla sähköposteilla vaan soitamme. Tarvittaessa toimitamme sähkönjakelujärjestelmät jopa kahdessa viikossa ja sovittaessa myös asennettuna.

Yhteydenottolomake

Jos etsit ratkaisua sähkönjakelujärjestelmiin, ota meihin yhteyttä. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.