Sähköjärjestelmät

Älä anna rikkinäisen sähkökeskuksen olla este tuotannolle. Kauttamme saat  sähkönjakelujärjestelmät kiinteistö- ja asuinkohteisiin joustavalla ja asiakaslähtöisellä palvelulla. Keskuksiamme on toimitettu julkisiin kohteisiin, kerrostaloihin sekä teollisuushalleihin. Uudet sähkökeskukset saat meiltä tarvittaessa myös lyhyelläkin varoitusajalla. 

Kuinka tilaan?

1. Jätä meille tarjouspyyntö. Teemme arvion työn hinnasta pääkaavioiden sekä sähkötyöselostuksen mukaan, ja lähetämme sinulle tarjouksen tehtävästä työstä.
2. Tehdään kaupat. Mikäli tarjous on sinulle sopiva, sovimme yhdessä tehtävän työn toimitusajan ja kaupan ehdot.
3. Aloitetaan layout-suunnittelu. Jos mahdollista, hyödynnämme mahdollisia jo olemassa olevia piirikaavioita nopeuttamaan prosessia. Kun layout-kuva tehtävästä työstä on valmis, annamme sinun hyväksyä layout-kuvan sekä listan työssä käytettävistä komponenteista. Mikäli kaikki on mallillaan, aloitamme valmistuksen.
4. Valmistamme tuotteet alan standardien mukaisesti, monen vuoden ammattitaidolla. Vielä valmistuksen aikana sinulla tulee olemaan mahdollisuus vaikuttaa keskuksen rakenteeseen, esimerkiksi jos piirikaaviot vaativat täsmennyksiä.
5. Tuotteen valmistuessa pidämme sinut ajan tasalla tuotteen lähetyspäivästä, jotta osaat varautua keskuksen tuloon työmaalle. Meiltä ei yksikään keskus jää lumihankeen viikonlopuksi!
Mikäli tuote ei jostain syystä ole valmistumassa sovitusti, ilmoitamme asiasta hyvissä ajoin.