Sähkökeskukset

Meiltä saat sähkönjakelujärjestelmien ratkaisut

Sähkönjakelujärjestelmät ovat Finnvoltin palvelutarjonnan ydin. Keski-Suomen sydämestä, Jämsän tehtaastamme, on toimitettu monipuolisesti erilaisia sähkökeskusratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin mm. päiväkodit, parkkihallit, julkiset kiinteistöt, marketit yms. 

Tyytyväisiä asiakastarinoita löytyy jo ympäri Suomea, niin uudisrakentamisen kuin sähköjärjestelmien saneerausprojektien parista. Kilpailuetumme on palvelukeskeinen asiakkaiden kanssa toimiminen.

Räätälöitynä ratkaisuna

Sähköpääkeskukset, monimittarikeskukset ja huoneistojen ryhmäkeskukset kerrostaloihin

 Olemme luotettu kumppani rakennusliikkeiden kerrostalohankkeissa. Toimitamme taloyhtiön sähköpääkeskuksen lisäksi kaikkien asuinhuoneistojen ryhmäkeskukset asiakkaan ja loppukäyttäjien yksilöllisten tarpeiden mukaan räätälöiden.

Rakennatpa omakotitaloa tai ajat sähköautoa, Finnvolt ratkaisee sähkönjakelun

Rakennustyömaalla hommat seisoo, mikäli toimitusajat venyvät. Siksi toimitusaikamme ovat nopeat ja luotettavat. Emme jätä tilaajaa pimentoon vaan keskusteluyhteys pidetään aktiivisena, aina sähköjärjestelmän suunnittelusta sähkökeskuksen asennukseen.

Uusin aluevaltauksemme sähkönjakelun markkinalla on tulevaisuuden liikkumisessa: sähköautoissa. Palvelutarjontamme sähkökeskuksissa on huomattu ja olemme mukana kehittämässä myös sähköautojen latausverkostoa. Tulevaisuudessa haluamme edistää uuden sukupolven autoilua ja palvelutarjonnastamme löytyy sähköautojen latausasemien sähkönsyötön ratkaisut.

Ratkaisut teollisuuden tarpeisiin sekä julkiselle sektorille

Toimimme yhä enemmän julkisten kohteiden ja teollisuuden sähkönjakelujärjestelmien parissa. Julkisella sektorilla sähkönjakelun ratkaisujamme kaipaavat muun muassa koulut, päiväkodit ja muut julkiset rakennushankkeet. Teollisuuden tarpeisiin toteutamme automaatiojärjestelmät, automaatiokeskukset ja teollisuusympäristössä yleiset järeämmätkin kennokeskukset. 

Kun sähkönjakelujärjestelmällä on kiire, pystymme toimittamaan sähkökeskusratkaisut suunnittelusta asennusvalmiisiin tuotteisiin parhaimmillaan jopa kahden viikon toimitusajalla.

Näin palvelusuhde etenee:

  • Asiakas lähestyy tarjouspyynnöllä, johon on usein liitetty dokumentaatio kohteesta ja sähkönjakelujärjestelmään vaadittavista yksityiskohdista. Suunnittelu voi kuitenkin alkaa jo puhelinkeskustelulla.
  • Tehdään kaupat. Mikäli tarjous on sinulle sopiva, sovimme yhdessä laitetoimituksen,  toimitusajan ja kaupan ehdot.
  • Suunnittelemme sähkökeskuksesta lay out -kuvan, josta näkyvät muun muassa sähkökeskuksen mitat, komponenttien sijoittelu ja kaikki muut sähkökeskuksen valmistamisessa ja asentamisessa tarvittavat tiedot
  • Alkaa valmistusprosessi. Asiakkaalla on valmistuksen edetessäkin mahdollisuus vaikuttaa valmistuvaan keskukseen, esimerkiksi komponenttimuutoksin.

Komponentit, tuotanto ja toimitus

Sähkönjakelujärjestelmä on toimiva ja tarkoituksen mukainen silloin, kun tarvittavat komponentit vastaavat todenmukaisesti kohteen sekä asiakkaan tarpeita ja laatuvaatimuksia. Kaikki käyttämämme komponentit ovat markkinoilla tunnettuja ja hankitaan tunnetuilta kotimaisilta toimittajilta. Samoilta, joiden kanssa olemme toimineet jo vuosia. 

Kaikki toimittamamme sähkökeskukset, ryhmäkeskukset, teollisuuden järeät kennokeskukset sekä kerrostalojen suuretkin sähköpääkeskukset valmistetaan tehtaallamme Jämsässä standardin SFS-EN 61439 mukaisesti. Sähkönjakelujärjestelmien ja erilaisten sähkökeskusten toimitus hoidetaan aina ennalta sovitusti – aikataulussa pysyen. Tarvittaessa järjestämme myös tuotteiden asennuksen kohteessa.

Finnvolt – palvelulähtöinen kumppani sähkönjakeluun.

Finnvolt on luotettava ja suoraselkäinen kumppani sähkönjakelujärjestelmien ratkaisuihin. Tarjontaamme ei kuulu ”ei onnistu”. Kasvavaa toimintaamme ohjaavat arvot, joista emme koskaan tingi. Finnvolt palvelee joustavasti ja asiakkaan tarpeita kuunnellen. Palvelu ei koskaan lopu siihen, kun kaupat on kätelty. Olemme Teidän kumppaninne koko tilaus- ja toimitusprosessin ajan, tavoitteena 100% tyytyväinen asiakas. Pidämme yllä avointa keskusteluyhteyttä asiakkaisiin, emme lähesty kasvottomilla sähköposteilla vaan soitamme. Tarvittaessa toimitamme sähkönjakelujärjestelmät jopa kahdessa viikossa ja sovittaessa myös asennettuna.

Yhteydenottolomake

Jos etsit ratkaisua sähkönjakelujärjestelmiin, ota meihin yhteyttä. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.